בית פרטי ברעננה

אחד הדברים האהובים עליי הם פרויקטים מאתגרים, הפעם נקראתי לבית פרטי בעל 3 מפלסים וללקוחות שביקשו להוסיף חדר על הגג ולשפץ את המבנה הישן מהיסוד.
התכנון כלל ביטול של קירות, פתיחת חלונות לוויטרינות גדולות הממשיכות את אזור המגורים לתוך הגינה והחוץ ושוטפים באור את הסלון.
ממפלס הסלון ואזור האירוח, עולים למפלס נוסף באמצעות מדרגות ומעקה זכוכית. המטבח הורחב ותוכנן לפרטי פרטים וכל פונקציה קיבלה מענה, חזיתות המטבח חופו בדגם דמוי בטון והשתלבו היטב עם האריחים דמויי הפרקט שנבחרו לרצפה.
גרם המדרגות הישן נהרס ואת מקומו החליפו מדרגות מרחפות מעץ אלון עם מעקה ששופץ והותאם למהלך החדש. המדרגות מובילות לאזור המגורים וחדרי הרחצה וממשיכות לגג, לחדרה של נערה מתבגרת.
הנגרות תוכננה בקפידה ובהתאמה לחללים השונים, החומרים והאביזרים נבחרו תוך שמירה על צבעים שקטים ומאופקים המשלבים חומרים חמים וטבעיים עם ניקיון צורני עדכני, עם זאת, בחירה שהוסיפה ענין וצבע לחלל הנקי והמונוכרומטי התחילה מזוג תמונות מקוריות  בגוון חרדל/  ירקרק  שנתלו בפינת האוכל בהמשך לסלון והכתיבו את צבע כיסאות החרדל באי ובגופי התאורה מעליו.